Hvad kan video?

Videofotografering har genvundet sin plads i bryllupsgenren. Det er tydeligt, når man laver en søgning på bryllup eller wedding på såvel Google som YouTube og Vimeo.
Og som noget nyt tilbyder jeg nu også at lave drone foto og / eller video til jeres bryllup eller event.
Jeg er uddannet drone operatør og flyve med lovpligtigt dronebevis (ikke dronetegn) og har derfor mulighed for at flyve lovligt i bymæssigt miljø under den gældende lovgivning.

Men hvad er det video kan, som billeder ikke kan? Man kan fristes til at hive det gamle ordsprog med billeder / ord op, og så har vi allerede 25x så mange ord pr. sekund, og det er ikke helt ved siden af…

Video kan i mange tilfælde bedre kommunikere den stemning og de følelser, som parret har det øjeblik, de siger ja til hinanden. Det er en mulighed for om 5 år eller 10 år, at gå tilbage

og genopleve øjeblikket, som det var, og få et lille indblik i parrets eller gæsternes reaktioner i det store øjeblik, hvor der siges ja til hinanden.

Jeg tager mine erfaringer fra at have lavet musik videoer for anerkendte danskere kunstnere, lavet virksomhedsprofiler og reklamefilme til tv for større danske virksomheder, og fra at have prøvet det høje tempo der er forbundet med events, hvor det gælder om at være på pletten.

Vi har alle forskellig smag, forventninger og behov, og derfor vil jeg heller ikke oversælge mig selv. Vi skal sammen finde ud af, hvad I har behov for og lyst til. Nogen vil gerne have lyden med fra selve vielsen, det stiller selvfølgelig nogle krav til planlægning og teknik, andre er tilfredse med at selve seancen foregår rent visuelt og har underlægningsmusik. Det er helt op til jer og hvad I selv har indtrykket af kan lade sig gøre på dagen.