Om Torben Greve

Jeg har arbejdet professionelt som fotograf siden 2004. Først som elev hos en dygtig reklamefotograf i Aarhus/Odense, senere hos en dygtig modefotograf i London og senest som fast ansat hos etablerede fotografer i Jylland og København, herunder også som studiefotograf og billedbehandler hos Politikens Hus.

Idag beskæftiger jeg mig stadig som fast ansat fotograf og har min daglige gang i København, men der bliver også tid til tage et bryllups shoot eller portrætfoto hist og her.

Personligt kan jeg godt lide rapportage stilen indenfor bryllupsfoto, men jeg er ikke bundet af dogmer og derfor skal I være meget velkomne til at spørge ind til mulighederne uanset om, I selv synes den stil er lækker, eller om I har en helt anden forestilling om, hvad I synes et godt bryllupsfoto er.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at medbringe en assistent / 1-2 fotografer mere. I sådanne tilfælde benytter jeg mig kun af arbejdskraft, som jeg ved jeg kan stå inde for, og som jeg ved er igang med uddannelse som fotograf, selv er fotograf eller har mange års professionel erfaring i branchen som assistent eller lignende.